Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

STEIDZAMI: Piecgadīgā Kristapa rehabilitācijai pietrūkst 2200 eiro

© Inga Liepiņa

Inga Liepiņa informē, ka piecus gadus vecajam Kristapam steidzami nepieciešama līdzcilvēku palīdzība.

„Līdz rehabilitācijas sākumam ir atlikušas vēl tikai 3 dienas, tāpēc lūdzam palīdzēt ikvienu, kuram tas ir iespējams jo bez Jūsu palīdzības rehabilitācijas rēķinu nevaram atmaksāt, summa ir liela.

Pateicoties līdzcilvēku atbalstam Kristaps ir izgājis vairākus rehabilitācijas kursus. Ir manāmi veselības uzlabojumi, Slovākijā rehabilitācijas kurss ir no 13-25.martam. Kristapam šobrīd ir 5 gadi viņš apmeklē PII "Kastanītis", kur jūtas ļoti labi, zēns tiek vests uz fizioterapijas nodarbībām, ergoterapijas nodarbībām, masāžām un reitterapiju. Zēnam diagnoze BCT ir kopš dzimšanas. Pirmajos dzīves gados viņa veselības stāvoklis bija kritiskāks.

Zēns nespēja paēst bija nepieciešams barot caur zondi, bet nu situācija ir uzlabojusies, viņš spēj paēst pats. Zēnam bija biežas krampju lēkmes, arī tās šobrīd vairs nav. Kā arī viņš spēj tagad pats pagriezties, spēj nolikt pēdiņas uz zemes, ja viņu nopozicionē. Tas viss ir pateicoties līdzcilvēku atbalstam, jo Kristaps ir varējis iziet rehabilitācijas kursus un, protam, liels paldies jāsaka arī Talsu novada fizioterapeitei Ievai, ergoterapeitei Mārai, Jaunķemeru reitterapeitiem, bērnudārza „Kastanītis” logopēdei Baibai un arī logopēdei Kristīnei Dursupē un masierītei Lailai Tukumā. Lai Kristaps no 13-25.martam izietu nākamo rehabilitācijas kursu, nepieciešami 4088,60 eiro.

Ja varat palīdzēt, tad ziedojat LV98HABA0551023851620 vai LV16UNLA0050009241171 Inga Lazdāne.

Maksājuma mērķis Kristapa rehabilitācijai. Šobrīd trūkst 2200 eiro."