Nodibināta „Lielās Talkas” ceļojošā balva

Šogad „Lielās Talkas" organizatori kopā ar sadarbības partneri, apdrošināšanas sabiedrību „BALTA" ievieš jaunu tradīciju - ceļojošās balvas pasniegšanu katrā Latvijas reģionā, lai veicinātu arvien aktīvāku sabiedrības iesaistīšanos savas apkārtējās vides sakopšanā un izteiktu atzinību aktīvākajiem talciniekiem.

Ikviens talcinieku kolektīvs var pretendēt uz ikgadējo ceļojošo balvu AAS „BALTA" un „Lielās Talkas" „Zelta grābeklis".

Balva tiks pasniegta katra Latvijas reģiona labākajam talcinieku kolektīvam, kas izcelsies ar īpaši aktīvu iesaistīšanos „Lielās Talkas" aktivitātēs, vienlaikus sniedzot ievērojamu ieguldījumu nozīmīgu sava reģiona objektu sakopšanā un uzlabošanā, tādējādi radot paliekošu vērtību ikvienam Latvijas iedzīvotājam.

Uz "Zelta grābekļa" balvu pretendēs ikviens „Lielās Talkas" dalībnieku kolektīvs, kas ir oficiāli pieteicis savu dalību talkā. Par balvas piešķiršanu līdz 30. aprīlim lems īpaša žūrijas komisija, kuras sastāvā ietilpst „Lielās Talkas" organizatoru, AAS „BALTA" un Latvijas Pašvaldību savienības pārstāvji, kas, ņemot vērā reģionālo talkas koordinatoru ieteikumus, vērtēs katra balvas pretendenta sniegumu.

Ikviens talcinieku kolektīvs tiek aicināts laikus informēt sava rajona Talkas koordinatoru par plānotajiem sakopšanas darbiem un īpašiem projektiem, kurus ir paredzēts īstenot „Lielās Talkas" laikā.

Ar „Lielās Talkas" un AAS „BALTA" „Zelta grābekļa" balvas nolikumu ir iespējams iepazīties Lielās Talkas mājas lapā www.talkas.lv un AAS „BALTA" mājas lapā www.balta.lv.

Svarīgākais