Patversmē uzaudzis kaķis ilgojas pēc īstām mājām

© facebook/ Labās mājas

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" šobrīd aktīvi meklē jaunas mājas kaķenītei Pūkausei, kura ir uzaugusi patversmē.

Patversme vēsta:

Nepilnu gadu vecā kaķmeitiņa izaugusi patversmē: lieliski jūtas kaķu pulciņā, tomēr līdz ar to izvairās no komunikācijas ar cilvēku, jo zina, ka ēst tāpat atnesīs, arī aprūpēs un apčubinās, tāpēc ies tur daudz divkājim uzmanību pievērst. Vienbrīd, kad bija iespējas Pūkausei ļaut dzīvot tikai viens pret vienu ar cilvēku, novērtēja mīļošanos, gulēšanu cilvēka azotē, kopīgu spēlēšanos. Piemērota pacietīgiem, iejūtīgiem ļaudīm, kas turpinās patversmē iesākto socializāciju. Pūkause būs no kaķenītēm - princesītēm, kurai mīlošais saimnieks tad nu varēs dancot apkārt.

Ja vēlies Pūkausi saukt par savu minci, sazinies ar patversmi pa tālruni - 26617636 vai brauc ciemos (patversmes darba laikā no 10 līdz 18; pirmdienās patversme apmeklētājiem slēgta).

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais