Žurnālisti Strautmani "pieķer" spēļu zālē

© F64

Jau pirms vairākiem gadiem tika runāts, ka kādreiz populārajai Latvijas žurnālistei Baibai Strautmanei ir atkarība no azartspēlēm, vēsta žurnāls "Kas jauns". Tagad tas guvis reālus pierādījumus tam, ka Strautmane savu brīvo laiku pavada spēļu zālēs.

Baiba Strautmane, kura agrāk savu popularitāti iemantoja kā žurnāliste, šobrīd publiskos pasākumos sastopama reti. Tikmēr, kā redzams internetā, tad viņa aktīvi darbojas sociālajos tīklos. Piemēram, mikroblogošanas vietnē twitter viņa katru nedēļu publicēt vairākus ierakstus par dažādām tēmām.

Līdztekus visam iepriekš aprakstītajam, izdevums "Kas jauns" vēsta, ka B.Strautmane savu brīvo laiku mēdz pavadīt arī spēļu zālēs. Izdevuma rīcībā nonākuši attēli, kuros viņa redzama pie spēļu automāta.

Sarunā ar "Kas jauns" ekperti gan brīdina, ka aizraušanās ar azartspēlēm var novest pie atkarības un tālāk jau azartspēļu izraisītās problēmas var būtiski ietekmēt cilvēka dzīvi citās jomās.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.