Rīgas cirkā negadījumā cieš divi skatītāji

© f64

Pirmdien, 5. aprīlī Rīgas cirkā noticis nelaimes gadījums, kurā cietuši divi skatītāji un viens akrobāts. Priekšnesuma laikā salūzušas šūpoles, kā rezultātā akrobāts nokritis zemē un atsities pret manēžas barjeru.

Kā ziņo portāls mixnews.lv, akrobāts guvis kājas un gūžas traumas. Negadījumā cietuši arī divi skatītāji, kuri sēdēja pirmajā rindā. Kādai 2000. gadā dzimušai meitenītei traumētas labā kāja, bet 1976. gadā dzimusi sieviete guvusi gūžas traumu. Cietušajiem uz vietas sniegtā medicīniskās palīdzība, pēc kuras cietušās skatītājas nogādātas traumpunktā.

Priekšnesuma laikā salūzušās tehniskās konstrukcijas pieder Maskavas cirkam, kas patlaban Rīgā ir viesizrādēs.

Jau ziņots, ka marta nogalē Rīgas cirkā lācis uzbrucis bērnam. Piecus gadus vecais bērns cirkā ieradies ar vecmāmiņu. Viņi sēdējuši otrajā rindā. Taču vecmāmiņa atļāvusi bērnam doties pie arēnas. Zēns metis ar bumbu sunim un lācim. Lācis devies pie bumbas un saskrāpējis puisēnam kāju.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais