SVARĪGI: līdz pirmdienai būs ierobežojumi "SEB bankas" pakalpojumu izmantošanā

© F64

Turpinot jaunās sistēmas ieviešanas darbus, šodien no plkst.16.00 līdz 13.februāra plkst.6.00 nebūs pieejama SEB bankas internetbanka, SMS banka, Baltic Online, Gateway, Telebanka, kā arī e-Link pakalpojumi (maksājumi internetā, kuru apstiprināšanai tiek izmantota internetbankas autorizācija). Šobrīd plānots, ka maksājumu kartes darbosies visu laiku, izņemot svētdien no plkst.22.00 līdz 23.00. 3D Secure funkcionalitāte (maksājumu autorizēšana internetā pirkumiem ar SEB bankas maksājumu kartēm) nebūs pieejama līdz nākošās otrdienas plkst.9.00, bet 3D neesamība neietekmēs iespēju veikt pirkumu ar karti interneta veikalos.

Visus nepieciešamos darījumus filiālēs lūgumus ieplānot līdz šodienas plkst.16.00, jo pēc tam filiāles beigs darbu un finanšu darījumu nodrošināšanu pilnā apmērā atsāks pirmdien plkst.09.00.

SEB bankas filiāles, kas atrodas tirdzniecības centros (Alfa, Damme, Spice, Galleria Riga, kā arī Skanstes filiāle t/c Rimi Valdemārs), šodien pēc plkst.16:00 un visu nedēļas nogali strādās konsultāciju režīmā, jo bankas iekšēja pamatsistēma nebūs pieejama.

"Aicinām ikvienu jau šobrīd novērtēt minēto finanšu pakalpojumu nepieciešamību nedēļas nogalē un veikt rēķinu/pirkumu apmaksu vai naudas pārskaitījumus līdz brīdim, kamēr noteiktie pakalpojumi ir pieejami," informē banka.

SEB bankas informatīvais telefons +371 26668777, kā arī Skype (SEB_Latvija) būs pieejami diennakts režīmā. Jautājumu un precizējumu gadījumā aicinām klientus izmantot šos saziņas kanālus, kā arī sekot līdzi informācijai SEB banka mājaslapā www.seb.lv, kā arī SEB bankas sociālajos mediju profilos Facebook un Twitter.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.