Labas ziņas: Mārtiņš Egliens atveseļojies pēc smagas slimības

© F64

Šī gada janvāra sākumā izdevums "Kas jauns" vēstīja, ka Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens jau kopš vasaras ir smagi saslimis un visu savu laiku velta, lai atveseļotos. Bija skaidrs, ka vēl kādu laiku aktieris nepiedalīsies nevienā izrādē, tomēr šobrīd tapis zināms, ka 14.februārī Rīgas Latviešu biedrības namā viņš vadīs Valentīndienas koncertu.

Sīkāka informācija par to, kas noticis aktierim medijiem netika sniegta, tomēr bija zināms, ka viņš uzturējās kādā no Jūrmalas rehabilitācijas centriem, kur speciālisti centās uzlabot Latvijā zināmā aktiera veselības stāvokli.

Kamēr vīrs veseļojās, tikmēr darbu teātrī turpināja viņa sieva Dita, uz kuras pleciem bija palikušas rūpes par abu bērniem. Aktieru pāri visu šo laiku atbalstīja arī kolēģi no Nacionālā teātra.

Kā liecina jaunākā informācija, tad aktieris pamazām atveseļojies un jau 14.februārī Latviešu biedrības namā būs Latvijas Operetes fonda rīkotā koncerta "Ak, mīlestība, mīlestība!" vadītājs. Kā informē koncerta organizatori, tad aktieris ir pārliecināts, ka izrādīt mīlestību savai otrajai pusītei vajadzētu katru dienu, nekoncentrējoties tikai uz vienu datumu.