Vakar negadījumos uz autoceļiem cietuši 12 cilvēki

© Valsts policija

Vakar, 5.februārī, valstī reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 659 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 219 par ātruma pārsniegšanu un 16 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, vēsta Valsts policija.

Tiek vēstīts, ka visvairāk no reģistrētajiem ceļu satiksmes negadījumiem ir notikuši Rīgas reģionā. Šajā reģionā ir konstatēts arī vislielākais cietušo skaits - 9 cilvēki. Divos negadījumos ir iesaistīti arī gājēji un velosipēdisti.

Vakar arī zagļi nav sēdējuši rokas klēpī salikuši, jo Valsts policija iepriekšējā diennaktī ir reģistrējusi arī 14 dažāda veida zādzības. No tām 2 gadījumos nozagtas automašīnas un vienā velosipēds.

Latvijā

Ceturtdien, 2024.gada 17.oktobrī, tiek atzīmēta Starptautiskā Sāpju diena, kas pievērš uzmanību hronisku sāpju ārstēšanai un mudina sabiedrību savas sāpes neignorēt un savlaicīgi vērsties pēc palīdzības, lai izvairītos no ilgstošām ciešanām, informē Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcā.

Svarīgākais