Grāmatnīcas apmeklētājus Āgenskalnā pārsteidz apsardzes varonība

© F64

Grāmatu izdevēja Vija Kilbloka sociālajā tīklā facebook dalījusies ar pateicības pilnu un patiesi aizraujošu stāstu par kādas grāmatnīcas apmeklētājas piedzīvojumiem Āgenskalnā.

Grāmatu izdevēja saņēmusi vēstuli no kādas grāmatnīcas apmeklētājas Āgenskalnā. Kā izrādās, tad kundzes piedzīvojumi 25.janvārī līdzinājušies drīzāk spraiga sižeta filmas scenārijam.

Vēstules autore raksta: "Trešdien pusdienlaikā biju savā iemīļotajā veikalā. Aplūkoju jaunās grāmatas, kad pēkšņi veikalā sacēlās īsts tracis. Kāds iereibis, vai narkotikas salietojies vīrietis nozaga kādu preci un izskrēja no veikala. Un viņam līdzi metusies apsardze."

Kundze stāsta, ka kā jau gados vecs cilvēks ziņkārības dzīta metusies visiem līdzi. Protams, viņa nav bijusi tik ātra kā pārējie, tomēr nonākot vietā, kur apsardze noķērusi zagli, viņai pavēries iepriecinošs skats.

Kā izrādās, tad apsardzei-neliela auguma sievietei, izdevies aizturēt augumā raženo zagli, un viņa piespiedusi ļaundari atdot kādu biezu grāmatu, kas droši vien neesot bijusi no lētākajām.

Spraigo notikumu lieciniece izteikusi pateicību un uzslavējusi drosmīgo sievieti, norādot, ka apsardze saņēmusi atzinību arī no apkārtējiem.

Svarīgākais