IESKATIES: Šis stāsts spējis aizkustināt teju visu Latviju

© F64

Sociālajā tīklā facebook pēdējās dienas laikā īpaši populārs kļuvis kāda vīrieša stāsts par palīdzību invalīdam.

Ieraksta autors raksta: "Sveiki draugi un paziņas! Varbūt no manas mutes tas skanēs nedaudz savādi,bet vēlos lai ieklausaties manī.Vakar vakarā biju t/c "Rimi" un auto novietnē satiku puisi invalīdu ratiņos, kas sēdēja tur tumsā starp mašīnām, un cik sapratu vēlējās lūgt materiālu palīdzību.Es izkāpu no auto un saskaitiju savu sīknaudu,viņš redzēdams,ka taisos dot naudiņu, izripoja ārā uz braucamās daļas,redzēju,ka viņam paralizēta viena roka un kāja...un pārvietojas viņš ar lielām grūtībām."

Kā vēlāk noskaidrots, tad puisis atbraucis no Tukuma uz Jelgavu. Tā kā viņš nebija pagarinājis invalīdu apliecību, viņam jābrauc par maksu, tomēr autobuss vairs tajā vakarā nav kursējis. Ieraksta autors brīdi padomājis un tad nolēmis puisi aizvest uz mājām.

Vēlāk noskaidrots, ka puisim nepieciešama arī cita veida palīdzība. "Ja kādam ir apavi vai drēbes, ko varētu viņam ziedot, dodiet ziņu. Vēlos palīdzēt."

Sazināties ar ieraksta autoru iespējams šeit.

Latvijā

Kā izpaužas konkurences pārkāpumu radīti zaudējumi un kā tos nosaka; kā pierādīt, ka cenas tirgū ceļas tieši karteļa dēļ; kā tirgu ietekmē dominējoša stāvokļa ļaunprātīga izmantošana; dārgās zāles šobrīd ir Ministru kabineta darba kārtībā – kā Latvijai sokas ar cenu uzraudzīšanu; kā virzīt konkurences politiku, lai tā neierobežotu komercdarbības attīstību – par šīm un citām tēmām “Neatkarīgās” saruna ar zvērinātu advokātu biroja “RASNAČS” dibināju, zvērinātu advokātu, tiesību zinātņu doktoru, Latvijas Universitātes docentu Lauri Rasnaču.

Svarīgākais