"Ziedot.lv" aicina Latvijas uzņēmumus pieteikties "Paēdušai Latvijai" pārtikas paku komplektēšanai

Rūta Dimanta, "Ziedot.lv" vadītāja ir izteikusi aicinājumu uzņēmumiem, kā arī valsts un pašvaldību iestādēm pieteikties un kopā ar saviem darbiniekiem palīdzēt komplektēt pārtikas pakas projektam "Paēdušai Latvijai", lai tādējādi palīdzētu ekonomiskās krīzes skartajām ģimenēm.

Labdarības portāls Ziedot.lv sagatavojis īpašas papīra turzas, kuras piepildīt aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju!

"Esam sagatavojuši un tuvāko dienu laikā nogādāsim speciālas pārtikas paciņas tiem uzņēmumiem un iestādēm, kuru darbinieki ir gatavi nesavtīgi un par saviem līdzekļiem atbalstīt krīzes skartās ģimenes, ievietojot turziņās produktus," saka labdarības portāla Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta. Pieteikties gan uzņēmumus, gan valsts un pašvaldību iestādes aicinām līdz 9. aprīlim.

Ziedojumu pakā vēlams ievietot produktus ar ilgu uzglabāšanas termiņu, piemēram, miltus, putraimus, rīsus, griķus, zirņus, mannu, auzu pārslas, makaronus, sausās zupas, cukuru, medu, tēju, kafiju, konservus (gaļas, zivju, dārzeņu, augļu, ogu ievārījumus utt.), eļļu, našķus bērniem (cepumus, šokolādi, konfektes, žāvētus augļu utt.). Tāpat lūdzam ziedot arī saimniecības un higiēnas preces, tostarp ziepes, šampūnus, veļas pulverus u.c.