Šī diena būs vēsa, bet saulaina

© F64

Trešdien Latvijā mākoņi daļēji segs debesis, caur tiem spīdēs saule, gaišākā diena būs austrumu novados.

Nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns vējš, galvenokārt no dienvidaustrumiem.

Maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +1 grāda Kurzemes piekrastē līdz -6 grādiem dažviet valsts austrumos. Vakarā Latgalē gaisa temperatūra noslīdēs zem -10 grādiem.

Rīgā spīdēs dūmakaina saule, pūtīs lēns dienvidaustrumu vējš un gaiss dienas vidū iesils līdz -2 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklons, atmosfēras spiediens pakāpies līdz 771-773 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

Trešdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir no -1..-4 grādiem Kurzemē līdz -6..-9 grādiem valsts austrumu daļā, liecina meteoroloģiskā informācija.

Mākoņi daļēji klāj debesis, nav ievērojamu nokrišņu. Pūš lēns austrumu, ziemeļaustrumu vējš.

Rīgā daļēji apmācies laiks, lēns austrumu vējš, gaisa temperatūra -4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +0,1 grāda Alūksnē līdz +4,5 grādiem Rucavā.

24.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +17..+19 grādu daudzviet Vidusjūrā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -29 grādi Somijā un -40 grādu Krievijā pie Urāliem.

Latvijā

Tā dēvētās nodokļu reformas ietvaros par vienu procentu punktu tika samazinātas iemaksas banku pārvaldītajos pensiju otrā līmeņa fondos. Šis viens procentu punkts tiks novirzīts valsts pārvaldītajā pirmajā pensiju līmenī. Tā kā šī pārbīde noteikta uz četriem gadiem, tad tiek lēsts, ka šajā laikā bankas nesaņems 616 miljonus eiro.

Svarīgākais