PALĪDZAM: Ģimenei ar diviem bērniem trūkst pārtikas

© Nora Krevņeva/ f64 photo agency

Kāda sieviete sociālajā medijā Facebook ir dalījusies ar skaudru informāciju - kādai ģimenei ar diviem bērniem trūkst pārtikas. Tieši tāpēc viņa vēlas palīdzēt un aicina ikvienu pievienoties un ziedot par visvienkāršākos pārtikas produktus.

Sieviete raksta:

Sveiki draugi, radi, paziņas, līdzcilvēki!
Lūgums ziedot PĀRTIKU - kartupeļus, burkānus, makaronus, eļļu, cukuru, kakao (bērniem), konservus - gaļas vai zivju u.tml., rīsus, griķus, tomātu mērci - tātad parastu ikdienas pārtiku!
Kam un kāpēc? - ikvienam (jā, ikvienam)no mums var dzīvē gadīties grūts brīdis dažādu notikumu rezultātā. Pie manis šodien vērsās kāda ļoti atbildīga un patiesi jauka sociālā darbiniece, kuras redzeslokā nonākusi ģimene. Ģimenē aug 2 bērni (12-gad.meitene un 16-gad.jaunietis - ja vēlaties, varat ziedot dāvaniņas svētkiem šiem bērniem) - viss cits viņiem ir labi, bet pietrūkst elementārā - pārtikas!
Lūgums ziedot CETURTDIEN, 22.12., lai varam visu līdz svētkiem ģimenei nogādāt - iedomājaties vien to prieku, ko saņemsiet jūs un ko saņems šī ģimene!
Kur ziedot - varat man zvanīt - 26373122 un vest uz manām mājām Rīgas ielā 5 (Talsos). Piektdien to visu jau nodošu sociālajai darbiniecei!
Paldies ikvienam, kurš vispār šo izlasa, paldies ikvienam, kurš gribētu ziedot, bet šobrīd nesanāk, paldies ikvienam, kurš atsauksies šim lūgumam!

Svarīgākais