Bezgala mīļa suņu dāma gados cer uz Ziemassvētku brīnumu

© facebook

Dzīvnieku patversmes "Mežavairogi" Facebook lapā ir ievietota informācija par kādu mīļu suņu dāmu cienījamā vecumā, kura cer uz Ziemassvētku brīnumu un gaida jaunus saimniekus.

Patversmes publicētā informācija vēsta:

Mans vārds ir Samija.

Jā, arī es agrāk biju īsta skaistule... Gadi iet, un man to jau ir pāri 10, bet, ziniet, es vēl joprojām gaidu, ka kāds, kurš ir gatavs dot mājas arī vecam sunim, tomēr atnāks un teiks: "Tu tagad būsi mans suns". Varbūt par daudz gribu? Cilvēki nemīl, ja viņiem sāp, kad mēs aizejam, vai ne? Bet ir arī tādi, es zinu, kuri nevar mierīgi gulēt, ieskatījušies tādās acīs kā manējās. Un viņi saņem drosmi, brauc uz patversmi un ved mājās suni, kaut skaidrs, ka šķiršanās mirklis nebūs tik tāls kā gribētos. Un tieši uz tādu cilvēku es ceru, jo ikvienam vecumā gribas mierīgas un siltas mājas, maigu roku glāstu un mīļu vārdu.
Ar cerību, Samija....

Latvijā

Koalīcijas deputāti vērsušies ar lūgumu Saeimas prezidijā no šīs nedēļas Saeimas sēdes, kas paredzēta ceturtdien, 26.septembrī, izslēgt grozījumus Patērētāju tiesību aizsardzības likumā, iekļaujot to skatīšanu nākamajā Saeimas sēdē, jo pirms lemšanas par tiem nepieciešams plašāks skaidrojums no Patērētāju tiesību aizsardzības centra, aģentūrai LETA pastāstīja Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama (P).