KNAB izsludinājis konkursu uz vairākām izmeklētāju vietām

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis konkursu uz trīs izmeklētāju, iekšējā auditora un speciālista politikas plānošanas un tiesību aktu izstrādes jautājumos amata vietām, liecina paziņojumi oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

KNAB izsludinājis konkursu uz trīs vakantajām Izmeklēšanas nodaļas izmeklētāju amata vietām. Pretendentiem jābūt augstākajai juridiskajai izglītībai, vismaz trīs gadu pieredzei pirmstiesas izmeklēšanā un vienām svešvalodas zināšanām. Darba pieredze ar ekonomiska rakstura noziedzīgu nodarījumu novēršanu tiks uzskatīta par priekšrocību. Tāpat pretendentiem jāatbilst kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai.

KNAB piedāvā algu no 808 eiro līdz 1382 eiro pirms nodokļu nomaksas, nelaimes gadījumu apdrošināšanu un veselības apdrošināšanas polisi pēc pārbaudes laika beigām.

Tāpat KNAB izsludinājis konkursu uz vakanto iekšējā auditora amata vietu. Pretendentiem jābūt augstākajai izglītībai Informācijas un komunikāciju tehnikas jomā vai tiesību zinātnē, ko var aizstāt ar augstāko izglītību citā jomā, ja ir vismaz trīs gadu darba pieredze risku analīzes vai iekšējā audita jomā.

Pretendentiem jābūt darba pieredzei iekšējā auditā un vismaz divām svešvalodas zināšanām. Kandidātiem vēlams valsts pārvaldes iekšējā auditora sertifikāts vai biedrības "Iekšējo auditoru institūts" atzīts iekšējā auditora profesionalitāti apliecinošs sertifikāts. Tāpat pretendentiem jāatbilst kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai.

KNAB piedāvā atalgojumu no 740 eiro līdz 1287 eiro pirms nodokļu nomaksas un veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām.

KNAB arī izsludinājis konkursu uz vakanto galvenā speciālista politikas plānošanas un tiesību aktu izstrādes jautājumos amata vietu. Pretendentiem jābūt otrā līmeņa augstākajai izglītībai tiesību zinātnē, kā arī labām zināšanām tiesību aktu projektu un attīstības plānošanas dokumentu projektu izstrādē un analīzē. Pretendentiem labi jāprot angļu un krievu valoda.

KNAB piedāvā atalgojumu no 1006 eiro līdz 1647 eiro pirms nodokļu nomaksas un veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 2017. gada 13. janvārim.