Dekorējot balkonu, sieviete nokrīt no vairāk nekā trīs metru augstuma

© Dmitrijs Suļžics/ f64 photo agency

Sestdien traumas guvusi kāda sieviete, nokrītot no trīsarpus metru augstuma, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Zemgalē dzīvojoša 46 gadus veca sieviete nolēmusi dekorēt balkona malas, taču viņa krita no vairāk nekā trīs metru augstuma. Rezultātā sieviete, iespējams, lauzusi ciskas kaulu, kā arī guvusi dažādus ķermeņa sasitumus.

Vēl aizvadītajā diennaktī Latgalē 44 gadus veca sieviete nokrita no otrā stāva balkona. Viņu nācās hospitalizēt vidēji smagā stāvoklī ar gūtu galvas traumu un iespējamu apakšstilbu lūzumu.

Rīgā kāds 40 gadus vecs vīrietis pirtī ar abām kājām uzkāpa uz krāsns sakarsušās metālaizsargplāksnes - viņu nācās hospitalizēt abu pēdu termisku apdegumu dēļ.

Tāpat 39 gadus vecs vīrietis Latgalē strādāja pagalmā ar motorzāģi, tomēr viņš savainoja kāju. Negadījuma rezultātā vīrietis guva grieztu brūci un iespējamu cīpslu bojājumu. Vidēji smagā stāvoklī viņš tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēma 1115 izsaukumus, un no tiem 216 bija saistīti ar dažādām traumām un negadījumiem.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.