NEŽĒLĪGA CIETSIRDĪBA: Sunīti piesien pie mikroautobusa riepas un pamet

© facebook.com/ Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme "Lauvas sirds"

Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme "Lauvas sirds" sociālajā tīklā facebook pastāstījusi, ka decembris patversmē sācies kā vienaldzības mēnesis. Katru dienu šeit tiek ievesti vairāki saimnieku pamesti suņuki.

Patversme Liepājā šobrīd esot pārpildīta un tajā katastrofāli trūkst vietu, kur suņus izmitināt. "Lauvas sirds" pārstāvji uzdod arī retorisku jautājumu, vai tiešām saimnieki netaisās meklēt savus mīluļus. Par takša jauktenīti gan jau esot skaidrs. Ja saimnieks spēja sunīti piesiet pie mikroautobusa riteņa un aiziet, nav cerību, ka viņš pēkšņi atnāks radībiņai pakaļ.

Patversmes darbinieki arī "apbrīno" cilvēkus, kuri apgalvo, ka zina, kur dzīvo suns, bet nesakot kārtējā kaimiņu naida dēļ. Tā vietā šie daži cilvēki labāk jūtas, ja saimnieki pamokās un pameklē mīlulī.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.