Palīdzi pārsteigt smagi slimos bērnus Ziemassvētkos

© Scanpix/ FREDERICK FLORIN

Decembris ir laiks, kad iepriecināt līdzcilvēkus ar jaukiem vārdiem un darbiem. Bet visvairāk prieka ir nepieciešams bērniem, kas šajā laikā atlabst no dažādām kaitēm un atrodas rehabilitācijas centrā, ne ar ģimenēm un draugiem. Tādēļ Ziedot.lv aicina iepriecināt mazās sirsniņas.

Informācija Ziedot.lv mājaslapā vēsta, ka rehabilitācijas centrā "Poga", kur rehabilitāciju saņem bērniņi no labdarības projekta "Piepildi bērniņa sapni", katru dienu bērnus sagaida Ziemassvētku zeķe ar pārsteigumu. Pēc trīs stundu ilgas intensīvas terapijas mazie ķipari ar prieku saņem balvu! Mazās rociņas pārmeklē zeķi un katru dienu izvelk ko jaunu - mandarīnu, konfekti, šokolādi vai rotaļlietu. "Poga" darbinieki rūpējas, lai smagi slimiem bērniem ikdienā būtu vairāk prieka un gaišuma.

Ja arī jūs vēlaties palīdzēt piepildīt Ziemasvvētku zeķes smagi slimiem bērniem, priecāmies par palīdzību! Dāvanas var nogādāt Ziedot.lv birojā Indrānu ielā 13, katru darba dienu no 08:00 - 20:00.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.