Jelgavā policija cilvēkus uz darbu ved ar laivu

© Lauris Vīksne, f64

Šorīt Jelgavā policistu palīdzība bija nepieciešama 6. līnijā dzīvojošajiem - Pašvaldības policija ar laivu līdz ceļam nogādājusi ap 30 cilvēku, lai pieaugušie tiktu tālāk uz darbu, bet bērni uz skolu, ziņo portāls "Jelgavas Vēstnesis".

Pašvaldības policijas priekšnieka palīdze sabiedrisko attiecību un juridiskajos jautājumos Sandra Reksce norāda, ka 6. līnijā ik pa brīdim dežūrē policijas ekipāža, lai iedzīvotājiem sniegtu nepieciešamo palīdzību. Iespējams, ja iedzīvotājiem pa dienu palīdzība nebūs nepieciešama, tā dosies uz citiem izsaukumiem un 6. līnijā atgriezīsies vakarpusē, kad iedzīvotāji atgriezīsies no darba un vēlēsies nokļūt mājās. Arī tad Pašvaldības policija ir gatava cilvēkus ar laivu nogādāt mājās.

Andrejs no 6. līnijas "Jelgavas Vēstnesim" stāsta, ka pašvaldības policija šorīt palīdzējusi viņa sievai un bērniem tikt uz pilsētu, lai sieva nokļūtu darbā un bērni skolā. "Pats tikko atgriezos no nakts maiņas darba. Nopirku veikalā lielos gumijas zābakus un tagad mēģināšu paša spēkiem tikt līdz mājām," tā Andrejs, kurš savu auto jau atstājis ielas malā - tur stāv arī citu 6. līnijas iedzīvotāju auto, kuriem vairs nav iespējams ar braucamo tikt līdz savai dzīves vietai.

Svarīgākais