AIZKUSTINOŠI: Sieviete vārdadienā lūdz nesavtīgu dāvanu

© facebook/Sabīne Alupa

Kāda sieviete sociālajā medijā Facebook ir publicējusi lūgumu pēc neparastas vārdadienas dāvanas - viņa aicina cilvēkus sarosīties un palīdzēt atrast jaunas mājas patversmē mītošam sunim.

Sieviete raksta:

Tuvojas mana vārda diena,kurā man pieņemts iztikt bez kādām dāvanām,taču šoreiz vēlētos saņemt vienu,tikai vienu,lielu,lielu dāvanu,kura sasildīs ne vien manu sirdi,bet arī viena četrkājainā drauga sirdi un vismaz pāris šī četrkājainā drauga atbalstītāju sirsniņas...
Runa ir par manu lielo,mīļo,nenopietni nopietno milzi Pegazu!

TĀPĒC VĒLOS LŪGT MAKSIMĀLI DALĪTIES AR ŠO IERAKSTU,TĀDĀ VEIDĀ PALĪDZOT LIELAJAM MILZIM SATIKT SAVU JAUNO ĢIMENI!

Gari neizplūdīšu,zinu realitāti,zinu ka dzīvnieku ir vairāk nekā tie,kuriem tos tiešām vajag un tomēr...
Tuvojas Ziemassvētki,diemžēl Pegazam tie jau būs trešie Ziemassvētki patversmē...Un nav jau Pegāzītim ne vainas,vien citus nobiedē viņa iespaidīgais augums,citus nopietnā balss,bet vēl citi apbrīno gan viņa „parametrus”gan skaistumu.
Lai arī sākumā izjutu lielu bijību pret šo suni-Pegazu,tad tagad es pavisam noteikti varu teikt,sirdī viņš pavisam noteikti ir „mans”lielais milzis,viens no maniem labākajiem draugiem,viens no tiem par kuru sāp ļoti un ļoti sāp tāpēc,ka viņš gaida,tiešām gaida...Nezinu vai viņš nojauš,ka tuvojas diena,kad kāds viņu vedīs mājās,bet man ir tā sajūta-tūliņ,tūliņ!
Kopā esam iemācījušies spēlēties,pastaigu laikā esam „iznīcinājuši”pārīti nopietnus kociņus,protams,Pegazs arī savu spēku ir parādījis it kā teiktu: „Es stiprs,ledus slidens,nu tad turies,aiziet!”
Jā,Pegazs ir nopietns suns un arī patiešām labs draugs,kurš jauno saimnieku uzmanību visticamāk nevēlēsies dalīt ar citiem četrkājiem....
Iepriekš neko labu Pegazs nav piedzīvojis-kāvieni,badošanās,šaubīgi atradēji...Par laimi ļaunu prātu uz cilvēkiem Pegāzītis netur,vien no dažiem lielāka auguma vīriešiem Pegazs mēdz sabīties.
Tad nu kā solīts-Pegazs būs uzticams draugs un acuraugs,piemērots dzīvei privātmājā ar slēgtu pagalmu.Pavisam noteikti ne ģimenēm ar maziem bērniņiem un pavisam noteikti ne ķēdes dzīvei!
Pegaza jaunajiem saimniekiem jābūt spēcīgiem,aktīviem ļaudīm,kuri ar Pegāzīti darbosies-dosies pastaigās,rotaļāsies-darbosies,ne vien izliks pagalmā kā dekoru.
Pegaza vecums ~ 3-3.5 gadi.Suns ir vakcinēts,regulāri attārpots,atblusots,kastrēts,čipēts.

Es zinu,es jūtu,ka kaut kur ir tā ģimene,tas cilvēks,kuri Pegazam ir īstie,kuriem Pegazs ir īstais....

Visa Facebook publikācija pieejama šeit

Svarīgākais