Aizsardzības nozares objektu telpu uzkopšanai tērēs vairāk nekā miljonu eiro

© F64

Aizsardzības nozares objektu telpu uzkopšanai un papildu pakalpojumiem tiks slēgts līgums par vairāk nekā miljonu eiro uz diviem gadiem, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības birojā.

Līgums par telpu uzkopšanu, tai skaitā papildpakalpojumiem, piemēram, dežūrapkopēju militāro mācību laikā un citos pasākumos, 11 aizsardzības nozares objektos 55 000 kvadrātmetru platībā tiks slēgts ar "Clean-R" un SIA "Augstceltne".

Kopējā līguma summa ir 1 157 024 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Aizsardzības ministrijā, līgums tiks slēgts uz diviem gadiem, bet gadījumā, ja summa netiks iztērēta, ir paredzēts, ka līgumu pagarinās uz laiku līdz pieciem gadiem.

Iepirkums tika veikts par telpu uzkopšanu kopumā 21 objektā visā Latvijas teritorijā ar kopējo platību 150 000 kvadrātmetru.

Atsevišķās sadaļās līdzās ikdienas telpu uzkopšanai bija pieprasīts nodrošināt papildu pakalpojumus pēc pieprasījuma, piemēram, dežūrapkopējs militāro mācību norises laikā.

Iepirkuma komisija saņēma pieteikumus no septiņiem uzņēmējiem visās iepirkuma daļās. Iepirkuma komisija pieņēma lēmumu piecās no astoņām iepirkuma daļām. Trīs daļās iepirkums tika izbeigts bez rezultāta, jo neviens uzņēmējs neatbilda vērtēšanas kritērijiem, un par šīm daļām tiks izsludināts jauns iepirkums.

Svarīgākais