Bērnu slimnīca iepirks kardioķirurģijā izmantojamas medicīniskās ierīces

© F64

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca par teju pusmiljonu eiro iepirks kardioķirurģijā izmantojamas medicīniskās ierīces, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Slimnīca 496 069 eiro tērēs par kardioķirurģijas implantiem - sirds vārstuļu protēzēm, elektrokardiostimulatoriem un citiem implantiem, kā arī palīgmateriāliem kardioķirurģisko operāciju nodrošināšanai. Kopumā gadā tiek veiktas ap 80-100 operācijas, kur nepieciešami minētie materiāli.

Iegādātie materiāli paredzēti diviem gadiem.

Šobrīd ir pasludināti konkursa rezultāti un tiek gatavoti līgumi ar konkursa uzvarētājiem SIA "MRB Projekts", SIA "Remedine", SIA "Pean", SIA "Scanmed", UAB "Ilsanta" filiāle, "Johnson&Jjohnson" AB Latvijas filiāle, SIA "Mediq Latvija", SIA "Medeksperts", SIA "Biotronik Baltija", VESSA Medical OU, SIA "Arbor Medical Korporācija", SIA "Amerikas Baltijas Tehnoloģiju Korporācija", SIA "Elvim".

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais