Mūziķis Gacho palīdz smagi slimiem bērniem

© Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency

Latvijā populārais mūziķis Gacho ar savu projektu "Mesa" palīdz vairākiem smagi slimiem bērniem iziet rehabilitāciju centrā "Poga". Nesen mūziķis ir saņēmis mīļu pateicības vēstuli no 12 gadus vecās Elizabetes, vēsta informācija Gacho facebook.com lapā.

Informācija Gacho facebook.com lapā vēsta: "Draugi, mēs jau stāstījām par Elizabeti, kura pateicoties jūsu atbalstam MēsArMesa akcijā saņēma rehabilitācijas kursu centrā Poga. Lūk, ko mēs šodien saņēmām no Elizabetes, brīnišķīgu pateicību par sniegto atbalstu un doto iespēju. Lai veicas Elizabetei un priecājamies, ka esi ceļā uz pilnvērtīgāku staigāšanu!"

Savukārt kādā no iepriekšējām facebook.com publikācijām var uzzināt visu Elizabetes stāstu: "Draugi, iepazīstieties, Elizabete Šmite no Smiltenes.
Elizabete piedzima pirms laika un bija ļoti maziņa. Ap gada vecumu meitenītei uzstādīja diagnozi - bērnu cerebrālā trieka, spastiska paraparēze.
Tagad Elizabete ir 12 gadus jauna, ļoti jauka, labestīga meitenīte. Elizabete ir intelektuāli attīstīta, apmeklē vispārizglītojošo skolu. Elizabetei ir kustību traucējumi- pārvietojas tikai ar palīglīdzekļu palīdzību vai pieaugušo atbalstu. Pagaidām Elizabete viena pati staigāt nespēj. Ģimene Elizabetei regulāri nodrošina rehabilitācijas pasākumus, bet ar to nepietiek. Elizabete pateicoties visu mūsu atbalstam no akcijas Mesarmesa ik dienu aizvada rehabilitācijas centrā POGA pieredzējušās fizioterapeites Lienes Balodes vadîbā, lai uzlabotu līdzsvaru un staigāšanas prasmes.
Paldies jums visiem!"

Svarīgākais