Šī diena paies bez ievērojamiem nokrišņiem

© Aivars Ķesteris/ f64 photo agency

Šodien Latvijā ievērojami nokrišņi netiek prognozēti, bet gaisa temperatūra nepārsniegs plus 8 grādu atzīmi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

No rīta debesis būs mākoņainas, taču brīžiem skaidrosies, bet dienas otrajā pusē debesis pārsvarā būs apmākušās, mazāks mākoņu daudzums iespējams Latgalē. Savukārt Kurzemē, jūras piekrastē iespējams neliels lietus.

Dienas laikā pūtīs mērens dienvidaustrumu, dienvidu vējš un gaisa temperatūra būs plus 1, plus 8 grādu robežās.

Rīgā no rīta debesis būs mākoņainas, brīžiem skaidrosies un gaisa temperatūra būs ap plus 1 grādu. Dienas lielāko daļu ik pa laikam starp mākoņiem uzspīdēs saule, vien uz vakaru debesis vairāk apmāksies. Maksimālā gaisa temperatūra būs ap plus 5 grādiem. Nokrišņi nav gaidāmi.

Latvijā

Dzinēju trūkuma dēļ lidmašīnas paliek uz zemes, tāpēc tiek atcelti reisi, un nacionālā aviokompānija “airBaltic” cieš zaudējumus – tādu cēloņsakarību ķēdi atklājis “airBaltic” izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs Martins Gauss. Bet jau pirms diviem gadiem tapa zināms, ka aviokompānija pasūtījusi lidmašīnas ar garu mūžu nestrādājošiem dzinējiem. Bija iespējams prognozēt, ka tie visi ātri vien izies no ierindas.

Svarīgākais