Par teju 200 tūkstošiem veiks Rīgas 1.slimnīcas teritorijas labiekārtošanu

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Rīgas 1.slimnīcas teritorijas labiekārtošanu, korpusa atjaunošanu un norobežojošo konstrukciju renovāciju par 168 150 eiro veiks pilnsabiedrība "RERE meistari 1", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Rīgas domes Īpašumu departaments bija izsludinājis iepirkuma konkursu par slimnīcas Bruņinieku ielā 5, Rīgā, teritorijas labiekārtošanas, 11.korpusa vienkāršotas atjaunošanas un 2.korpusa ārējo norobežojošo konstrukciju renovācijas papildu būvdarbiem.

Konkursā tika saņemts viens pieteikums, un līgums tika noslēgts ar uzņēmumu "RERE meistari 1", kas darbus veiks par 168 150 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

"RERE meistari 1" dibināts 2014.gadā. Tā apgrozījums pērn bija 4 920 864 eiro un peļņa 43 100 eiro. Pilnsabiedrībā apvienojušies SIA "RERE 04" un SIA "RE&RE", liecina "Firmas.lv" informācija.

Latvijā

Latvijas Profesionālo apdrošināšanas brokeru asociācija (LPABA) piekrīt likuma grozījumiem par Sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas (OCTA) polises nepieciešamības izbeigšanu, ja transporta līdzeklis uz laiku ir pārtraucis reģistrāciju valsts vai pašvaldību transportlīdzekļu reģistrā, taču iebilst pret transportlīdzekļa numura zīmju nodošanas prasību.

Svarīgākais