Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi bērni

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Valsts policija vēsta, ka vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi 2011. un 2006. gadā dzimuši bērni.

Tiek vēstīts, ka Rīgā, Dzelzavas ielā automašīnas Citroen vadītājs, 1990.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca gājējam, 2011.gadā dzimušam puisītim, kurš ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt Liepājā, Lielās un Jāņa ielas krustojumā automašīna Nissan Terrano, kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 2006.gādā dzimušam zēnam, kurš šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Zēns ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Vakar valstī reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 614 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 243 par ātruma pārsniegšanu, pieci par agresīvo braukšanu, septiņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un viens par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Latvijā

Speciālos avio līgumreisus valsts amatpersonas varēs izmantot gan ārkārtas situācijās vai izņēmuma stāvoklī, gan gadījumos, kad regulārie komercreisi ir jāgaida ilgāk par 12 stundām pirms vai pēc apmeklējamā pasākuma, paredz Valsts kancelejas (VK) izstrādātie grozījumi regulējumā par kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi.

Svarīgākais