Nelaimē nonākuša suņa nākotne ir līdzcilvēku rokās

© facebook

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" sociālajā medijā facebook.com vēsta par kādu patversmē nonākušu suni, kurš ir pelnījis jaunus un atbildīgus saimniekus.

Tiek vēstīts:

IEPAZĪSIMIES ar jaunpienācēju?!

Šodien uz patversmi no kādas lauku mājas Siguldas apkārtnē atbrauca ļoti jauka suņu dāma. Mazā, lai gan pat vēl gada vecumu nav sasniegusi, tomēr jau bija kļuvusi lieka iepriekšējam īpašniekam. Kaimiņi zvanīja un lūdza suņuku uzņemt patversmē. Tā nu brīvprātīgie šodien devās puikam pakaļ.

Klejojot pa Siguldas apkārtnes sniegotajiem laukiem tika atrasta īstā māja, kur pagalmā piesieta rejot sagaidīja meklētā suņu dāma. Pirmā iepazīšanās un mazā tika celta automašīnā un devās ceļā uz Rīgu. Meitenei ļoti patika braukt ar auto, kaut gan to darīja pirmo reizi. Visu ceļu nosēdēja klēpī un ieinteresēta skatījās pa logu. Suņuks ir ļoti, ļoti jauks un mīļš, būs īsts mīļums saviem saimniekiem.

Iepriekš sunīti sauca par Pirātu, braucot uz Rīgu viņa jau tika saukts par Cukuriņu…

Ja vēlies viņu saukt par savu suņuku, sazinies ar patversmi pa tālruni - 26617636 vai brauc ciemos (patversmes darba laikā no 10 līdz 18; pirmdienās patversme apmeklētājiem slēgta).

Svarīgākais