Glābēji no Daugavas izcēluši noslīkušu vīrieti

© F64

Vakardien ugunsdzēsēji glābēji Rīgā no Daugavas upes izcēla noslīkušu vīrieti un nodeva Valsts policijas darbiniekiem, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 39 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu un 21 uz glābšanas darbiem, bet divi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, divas vieglās automašīnas, ēkas grīda, dārza māja, saimniecības ēka, dzīvojamā māja, sodrēji četru ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Dārza ielā Dobelē, kur 80m2 platībā dega saimniecības ēka, kurā atradās malka. Ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās no liesmām nosargāt blakus esošo dzīvojamo māju. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst. 17.45 un plkst. 22.48 ugunsgrēks tika likvidēts.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.