PALĪDZAM: Sirmgalve šosejas malā pelna iztiku, tirgojot zeķes

© facebook

Ārijas kundze savu iztiku pelna šosejas malā tirgojot pašas adītas vilnas zeķes. Jau iepriekš esam vēstījuši par šo kundzi, bet nesen sociālajā medijā facebook.com tika publicēts vēstījums, ka sirmgalve vēl aizvien gaida jaunus pircējus.

Tiek vēstīts:

Sirsnīgi sveicieni visiem no jaukās Ārijas kundzes! Sēž joprojām Liepājas šosejas malā kā kūniņa, kā ķipītis!
Piestāju aprunāties un kārtējo zeķu pāri iepirkt.
- Nu nav jau ļautiņiem naudiņas.. dikti jūtu.. mēneša viducī, tad jā, tad stipri labāk ko pērk. Un uz svētkiem.
- Nu jā, valsts svētki tuvojas. Ko gribētu novēlēt mūsu ļaudīm?
- Es tām mūsu večām gribu teikt - LAI NESĒŽ UN NEVAID! Lai palīdz savējiem. Kājām, rokām lai siltumu saada. Ja neprot adīt, lai ar mīļu vārdu uzrunā. savējiem jāpalīdz cik vien spēki!
Piestāj jauniešu pārītis. Nopērk zeķītes. Super! Skatos, Ārijas kundze paņem desmiteiro zīmi un brucina pirkstos, tad paosta, vēlreiz pabrucina un smaidot ieliek lakatiņā.
- Nu jā, meitiņ, vairs jau neko neredzu. Zeķītes pēc atmiņas adu. Gadās, ka kāds nepareizu naudiņu dod, bet es visas atšķiru - katra smaržo savādāk, katrai savs raksts, mani tik viegli nepiemānīsi.
Braucu un smaidu par tām večām.. viena velna pilla, bet fantastiski labestīga un sīksta ir tā mūsu baltā kurzemniece šosejas malā.. Ārijas kundze!

Latvijā

Latvijā šogad septembra sākumā kopējie nodokļu parādi, ieskaitot aktuālos, apturētos parādus un atmaksas termiņa pagarinājumus, bija 842,636 miljoni eiro, kas ir par 1,2% mazāk nekā mēnesi iepriekš un par 2,3% mazāk nekā gada sākumā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati.

Svarīgākais