Nedēļas beigās ziema tikai pieņemsies spēkā

© Elmārs Rudzītis/ f64 photo agency

Šajā nedēļā nokrišņi mazināsies un kļūs aukstāks - nedēļas izskaņā gaisa temperatūra dienas laikā var pazemināties līdz mīnus 10 grādiem, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Šodien un rīt vietām vēl ir gaidāma snigšana, taču turpmākās dienas atmosfēras spiediens paaugstināsies, kas nozīmē, ka nokrišņi mitēsies, bet gaiss kļūs aukstāks.

Nedēļas pirmajā pusē gaisa temperatūra dienās būs ap 0, mīnus 5 grādiem, bet naktīs tā noslīdēs līdz mīnus 4, mīnus 11 grādiem. Vējam pierimstot, naktīs veidosies migla un sarma.

Savukārt nedēļas beigās kļūs vēl aukstāks - valsts austrumos, debesīm skaidrojoties, naktīs gaisa temperatūra noslīdēs līdz mīnus 15, mīnus 16 grādiem, bet dienā tā būs mīnus 5, mīnus 10 grādu robežās.

Latvijā

Latvijā šogad septembra sākumā kopējie nodokļu parādi, ieskaitot aktuālos, apturētos parādus un atmaksas termiņa pagarinājumus, bija 842,636 miljoni eiro, kas ir par 1,2% mazāk nekā mēnesi iepriekš un par 2,3% mazāk nekā gada sākumā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati.

Svarīgākais