ŠOKĒJOŠI: Skolotājs bērnus aicina uz homoseksuāļu sapulcēm

© scanpix

Sociālajā medijā facebook.com kāda sieviete ir dalījusies ar Latvijā esošas skolas angļu valodas skolotāja aicinājumu bērniem apmeklēt homoseksuāļu sapulces.

Tiek vēstīts: ''Ilustrācijai: Kad angļu valodas skolotājs aicina bērnus uz LGBT u.t.t. tikšanās vakariem, tā vairs nav nedz iecietības veicināšanas politika,nedz bērnu tiesības apzināties savu dzimuma piederību.

Ar vecāku atļauju publicēju šo ielūgumu, kurš bērniem tika izdalīts skolā bez vecāku ziņas. Paldies Dievam, ka šī skola ir saistīta ar Latviju tikai teritoriāli, tā nav piederīga Latvijas izglītības sistēmai.
Šokētie vecāki rīkos sapulci un skaidros apstākļus un tikai viņi šajā gadījumā ir situācijas noteicēji,jo ir noslēguši līgumu ar skolu un apmaksā bērnu mācības tajā''



Latvijā

Latvijā šogad septembra sākumā kopējie nodokļu parādi, ieskaitot aktuālos, apturētos parādus un atmaksas termiņa pagarinājumus, bija 842,636 miljoni eiro, kas ir par 1,2% mazāk nekā mēnesi iepriekš un par 2,3% mazāk nekā gada sākumā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati.

Svarīgākais