Apgrūtināta braukšana pa galvenajiem ceļiem vietām Kurzemē un autoceļa Rīga - Daugavpils posmā

Šorīt ir apgrūtināta braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem vietām Kurzemē un uz autoceļa Rīga - Daugavpils posmā Ogre - Lielvārde, brauktuves apledo un tās tiek apstrādātas ar pretslīdes materiāliem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Valsts vietējos autoceļus klāj piebraukts sniegs un apledojums, uzturēšanas darbu laikā tiek nodrošināta to caurbraucamība un fragmentāra pretslīdes apstrāde, jo uz šiem ceļiem ir neliela satiksmes intensitāte un tie tiek apsaimniekoti saskaņā ar zemākajiem ceļu uzturēšanas līmeņiem.

Saistībā ar straujo atkusni un lietu ir applūdis valsts vietējās nozīmes autoceļš bijušā Jelgavas rajonā Glūdas stacija - Zaļumnieki km 4.1, tāpēc autovadītāji tiek lūgti izmantot apbraucamo autoceļu Pūri - Bramberģi - Ginduļi.

Šorīt Latvijā ir daudzviet slapjš sniegs un lietus. Gaisa temperatūra mīnus 1, plus 3 grādi.

"Latvijas Valsts ceļi" lūdz autovadītājus izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērot ceļa zīmes "nelīdzens ceļš", jo uz autoceļiem veidojas bedres.

Plašāku informāciju par braukšanas apstākļiem un satiksmes ierobežojumiem var iegūt "www.lvceli.lv" un "www.celugids.lv".

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.