ABSURDS: Naftas cena krīt, bet degvielas cena aug

© Kaspars Krafts/ f64 photo agency

Sociālajā medijā facebook.com brālība "Dieva Suņi" ir ievietojuši informāciju par degvielas cenas kāpumu un naftas cenas kritumu, kas raisījusi sašutumu Latvijas iedzīvotājos.

Tiek rakstīts: "Pasaulē pēdējās 4 nedēļās naftas cena kritusi par 10%, bet Statoil Latvija degvielas cena kāpusi par 5%." Klāt ir pievienota arī informāciju apstiprinoša fotogrāfija.

Tomēr citu facebook.com lietotāju domas šajā tēmā ir atšķirīgas.

Kāds vīrietis raksta: " Neaizstāvu Statoil, bet pasaules tirgos viss notiek ar pāris mēnešu nobīdi. Arī par tagadējām biržas cenām naftu varēs nopirkt decembrī/janvārī. Cits jautājums ir par Statoil cenu celšanu savās uzpildes stacijās, ja biržā cena pieaug, un tas nekas, ka degviela vēl iepirkta pa lēto."

Vēl vairāki citi cilvēki izsakās šādi: "Kaut kur tak viņiem to veco dārgo degvielu jāiztirgo "

" Nekas jauns. Kad jasamazina tad nesteidzas kad japalielina taa uzreiz"

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.