SKUMJI: Neviena negribēts suns savu dzīvi beidz patversmē

© facebook/Labās mājas

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" savā facebook.com profilā ir ievietojusi aizkustinošu, bet reizē arī skumju stāstu par kādu pamestu suni, kurš, neviena negribēts, aizgāja mūžībā patversmē.

Tiek vēstīts:

ATVADĀMIES MĪLOT TEVI, ROBI…

Atkal skumji pie mums, vēl viens no mūsu senioriem devās uz citiem medību laukiem... Robis bija stiprs! Stiprs suns iekšēji… Ārēji, lai arī liels un iespaidīga skata, tomēr ļoti pieklājīgs, kluss, kārtīgs un mīlestības pilns suņu vīrs.

Robis vēlējās būt vajadzīgs un mīlēts… Reiz - jā, pavisam noteikti viņu mīlēja un rūpējās, par to liecināja arī puikas stabilā psihe, taču Robīša dzīve mainījās brīdī, kad "zaļais pūķis” bija ņēmis virsroku pār saimnieka veselo sapratu… Ģimenē notika konflikts, vārds pa vārdam, roku pacelšana un Robis palika viens - pilnīgi viens. Viņa pasaule sabruka… Ģimene vairs ir tikai atmiņās…

Un tā par Robīša mājām kļuva "Labās mājas" un par viņa ģimeni patversmes darbinieki un brīvprātīgie. Mēs cerējām, ka tās būs tikai pagaidu mājas un puikam vēl būs iespēja doties uz savām mājām, bet tā nenotika. Puikam ar laiku sāka pasliktināties veselība un tika pieņemts lēmums, ka Robis uz adopciju vairs netiks atdots un “Labās mājas” būs viņa pēdējās īstās mājas, kur viņš tiks lutināts un mīļots...

Latvijā

Vai seno laiku tradīcijas vēl spēkā, kad varēja atnākt uz Valsts kanceleju, ar darbiniekiem izdzert pudeli vīna, izrunāt sarežģītus juridiskos un valsts pārvaldes jautājumus; kas notiek ar Valsts kancelejas ēdnīcu un kafejnīcu; kā ar algām valsts pārvaldes darbiniekiem, un kā Valsts kanceleja sastrādājas ar premjeri Eviku Siliņu un viņas biroju – intervijas trešā daļa ar Valsts kancelejas direktoru Raivi Kronbergu.

Svarīgākais