Bezvēsts.lv: Gaišreģus cilvēku meklēšanā neizmantojam; viņi stāsta muļķības radiniekiem

© Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency

"Septiņu gadu darbības laikā esam satikuši dažādus cilvēkus, tajā skaitā arī tādus, kas paziņoja par savām ekstrasensorajām spējām. Pirmajos savas darbības gados mēs devām iespēju parādīt, uz ko viņi spējīgi. Piedāvājām braukt kopā ar mums uz meklēšanas pasākumiem un atrast pazudušo. Diemžēl nevienu reizi neviens "gaišreģis", neskatoties uz savām paranormālajām spējām, šim nepiekrita un nespēja norādīt, kur atrodas cilvēks," skaidro biedrība Bezvests.lv.

Katra šāda pārbaude cieta fiasko. Cilvēkus atrada un turpina atrast vienkārši brīvprātīgie, kuri nepagurstoši pārbaudīja katru meža kvadrātmetru. Tas ir neapstrīdams fakts.

Tieši meklēšana dod rezultātus, nevis melīgi solījumi un cerības. Tāda ir mūsu septiņu gadus ilgā pieredze. Jūs varat tajā ieklausīties, bet varat arī mācīties no savām kļūdām.

- Diemžēl, vienmēr atrodas kāds, kas uz cita nelaimes rēķina vēlas "plūkt laurus", - saka Bezvests.lv vądītājs Aleksandrs Famiskis. - Tās ir mūsu galvas sāpes. Tiklīdz publicējam paziņojumu par pazudušu cilvēku, tūliņ aktivizējas, zvana un raksta, kārtējie "magi un burvji", kuri zin par pazudušo "burtiski visu" un tāpat jau ģimenei smagajā laikā stāsta muļķības radiniekiem un tuviniekiem, stāstot pašas neticamākās cilvēka pazušanas versijas.

Patiesībā, reti kurš no bēdu māktajiem tuviniekiem spēj izturēt šādu psiholoģisku uzbrukumu - neviena no versijām neapstiprinās un rezultātā pazudušo tuvinieki krīt izmisumā un mūsu psihologiem nākas cilvēkus burtiski vest pie prāta.

Kāda no bēdu sagrauztajām mātēm reiz man piezvanīja un teica: "Aleksandr, es vairs nespēju klausīties stāstus par to, kā nogalināja manu dēlu. Katrs ekstrasenss uzskata par savu pienākumu paziņot man savu versiju. Bet neviena no tām nav apstiprināta. Tas nav izturams!"

Visus mūsu kustības septiņus gadus, mēs pastāvīgi pārliecināmies, - ne reizi, neviens ekstrasenss nav sniedzis ticamu informāciju. Tad vai ir vērts pie viņiem vērsties? Sākumā mēs, vēlēdamies palīdzēt cilvēkiem ātrāk atrast savus tuviniekus, paši izmēģinājām visas iespējas un pat apmaksājām ekstrasensu pakalpojumus. Bet NEVIENU REIZI tas nav devis rezultātus - meklēt rezultātā nācās pašiem.

Ja radio vai TV ekrānos dzirdat, ka mūs, brīvprātīgos, konsultē labākie ekstrasensi, netieciet - tie ir meli. Bezvests.lv paļaujas tikai uz saviem spēkiem un ne ar kādiem ekstrasensiem nesadarbojas un sadarboties negrasās, eikts Bezvēsts.lv paziņojumā.

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais