Šodien nevajadzētu aizmirst par lietussargu

© Emīls Desjatņikovs/ f64 photo agency

Šodien jūras piekrastē gaidāms brāzmains vējš, kā arī iespējami nelieli nokrišņi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Neliels lietus no rīta tiek prognozēts valsts rietumu rajonos. Kurzemē un vietām Zemgalē dienas lielāko daļu debesis būs apmākušās, vien pa retam uzspīdēs saule, savukārt Vidzemē un Latgalē pārsvarā gaidāma saulaina diena.

Dienas laikā pūtīs dienvidaustrumu vējš, kas Kurzemes līča piekrastē būs brāzmains. Maksimālā gaisa temperatūra nebūs augstāka par plus 5, plus 9 grādiem.

Rīgā no rīta būs neliels mākoņu daudzums, bet turpmākajās stundas mākoņi izklīdīs un spīdēs saule. Maksimālā gaisa temperatūra pēcpusdienā paaugstināsies līdz plus 8 grādiem.

Latvijā

Dzelzceļa projekta "Rail Baltica" būvprojektēšanas vadlīnijas ir mainījušās simtiem reižu, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja bijušais par "Rail Baltica" izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgās SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris.