Uz gājēju pārejas notriec divas jaunietes

© Kaspars Krafts/ f64 photo agency

Vakar pēcpusdienā Aizkrauklē, pie veikala "Maxima" Gaismas ielā, ar automašīnu uz gājēju pārejas notriektas divas 1998.gadā dzimušas jaunietes, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Jaunietes negadījumā guva miesas bojājumus un tika nogādātas medicīnas iestādē.

Vakar Latvijā notikuši vēl vairāki negadījumi, kuros cieta gājēji. Jaunjelgavas novada Sērenē 1975.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo" uzbrauca gājējam, 1939.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts medicīnas iestādē. Krustpils novada Kūku pagastā, uz Daugavpils šosejas, 1988.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo" uzbrauca 1986.gadā dzimušam gājējam, kurš bija uzgājis uz ceļa braucamās daļas. Gājējs ar traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Tāpat avārijās vakar cietuši vairāki bērni. Valmierā, garāžu kooperatīva teritorijā Limbažu ielā, 2005.gadā dzimusi meitene bija tikusi pie kvadracikla stūres, tomēr netika galā ar tā vadību, kā rezultātā iebrauca garāžas sienā. Meitene nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt Nīcas novadā, uz šosejas uz Lietuvu, 2002.gadā dzimis zēns ar velosipēdu izraisījis sadursmi ar automašīnu "BMW", kuru vadīja 1994.gadā dzimis vadītājs. Zēns nogādāts medicīnas iestādē.

Rīgā, Zolitūdes un Rostokas ielas krustojumā, saskrējās satiksmes autobuss, kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Škoda", kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta pasažiere, 1957.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt šorīt agri no rīta avārijā Kurzemē gājuši bojā divi cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Traģiskā avārija notikusi uz maza grants ceļa. Divi cilvēki automašīnā bija gājuši bojā notikuma vietā.

Mediķi izsaukumu uz negadījumu saņēmuši šorīt ap plkst.6.30.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums, kas ir mazāk nekā vidēji ikdienā, tomēr tajos cieta deviņi cilvēki, tostarp seši gājēji un velosipēdisti.

Svarīgākais