UZMANĪBU: Cilvēki brīdina par jaunu krāpniecības shēmu

© f64

Sociālajā medijā facebook.com ir izplatīts brīdinājums par jaunu krāpniecības shēmu, kas nemanāmi pievilina aizvien jaunus upurus.

Facebook lapā "Dieva suņi" tiek rakstīts, ka nesen izplatītais raksts par šova "Precos ar svešinieku" dalībnieka Ulvja brīnumaino izveseļošanos, patiesībā ir finanšu piramīdas shēma. Tiek rakstīts:

"DRAUGI LŪDZU UZMANIETIES!!!

Latvijā uzradusies kārtējā finanšu piramīda, kas bija populāras 90tos. gados. Par laimi Jums un par nelaimi šiem ļautiņiem viņi " uzrāvās" uz Dieva Suņiem un mums ātri kļuva skaidra visa bilde un viņu meli.
Tātad, šis puika un viņa čomi izmanto savam PR ādas slimību psoriāzi, ar ko slimo ļoti daudz cilvēku pasaulē un ir izmisuši, jo klasiskā medicīna nepalīdz. Viņš stāsta, ka Skandināvijā( pats putrojas, tad Norvēģijā, tad Zviedrijā) ir super laboratorija, kur pēc analīzēm nosaka OMEGA balansa testu Jūsu organismā, protams Baltijā ārsti visi idioti to nevar. Jūs mājās paši sagatavojiet asins paraugus un nosūtiet uz viņu norādīto laboratoriju X. Par to Jūs samaksāsiet savus €150. Atnāks rezultāti, ka esat staigājoša sērga un Jums ieteiks burvju eļļu, kas sabalansēs Jūsu organisma rādītājus. Startā Jūs nedrīkstiet pirkt mazāk par 3 pudelītēm šīs eļļas, tas ir ap 100€. Viņi Jums stāstīs, ka šajās pudelītēs ir tīra Omega, kas dabā ir zivīs, bet visas zivis veikalos ir neveselas, jo mākslīgi audzētas. Pēc 3 mēnešiem Jūs veiksiet atkārtotu testu viņu slepenā laboratorijā X un rezultāti būs unikāli, pēc analīzēm būsiet kļuvuši fantastiski veseli. Ja uz ādas izmaiņas būs minimālas vai nebūs vispār, tas nekas, toties Jūsu analīzes būs kā no Dieva.
Galvenā ideja- Jums jāpērk visu laiku viņu eļļa un galvenais jāmeklē cilvēki, kurus arī vēlaties glābt. Rakstā pieminētais puika slēpj un melo, ka ir šādā piramīdā, bet pašam uz rokas sagatavots prezentācijas buklets.Uzsver, ka grib glābt pasauli un nekādas savas intereses neesot. Tad, kad mēs viņam parādījām video, kur viņš piedalās šīs piramīdas fanu kongresā, visa viņa leģenda sabruka, kā kāršu namiņš.
Brīdiniet lūdzu savus draugus un paziņas. Cerams, ka arī kāds medijs šo informāciju nodos plašākai sabiedrībai un arī līdz Valsts policijai u.c atbildīgiem valsts dienestiem tā nonāks!
"

Svarīgākais