Pieaug preču pieejamība laukos

© F64

Latvijas pasta (LP) kurjeri uzsāk to preču piegādi uz vairāk nekā 1300 saņemšanas punktiem Latvijā un Lietuvā, kuras pirktas interneta veikalā 1A.

LP Eksprespasts uzsāk sadarbību ar vienu no lielākajiem Latvijas interneta veikaliem 1A, nodrošinot piegādes uz vairāk nekā 550 sūtījumu saņemšanas punktiem Latvijā un gandrīz 800 - Lietuvā. Sadarbības pamatā ir ne tikai LP piegādes tīkls Latvijā un kaimiņvalstī, bet arī efektīvā datu apmaiņas sistēma, kas ļauj maksimāli ātri nodot Eksprespasta kurjeriem informāciju par veiktajiem pasūtījumiem. Proti, 1A nopirktās preces kurjeri atbilstoši konkrētā pircēja vēlmēm operatīvi piegādā uz kādu no 500 LP nodaļām vai 59 Statoil degvielas uzpildes stacijām visā Latvijā un tāpat arī uz kādu no 702 Lietuvos paštas nodaļām vai 80 paku termināļiem. Šos pakalpojumus var izmantot gan fiziskās, gan juridiskās personas, turklāt piegāde iespējama arī liela apjoma un skaita sūtījumiem.

LP valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns par sadarbību ar 1A saka, ka tā parāda LP ekomercijas segmenta izaugsmi gan kvalitatīvā, gan kvantitatīvā izteiksmē. Jau īstenotais projekts datu apmaiņai atbilstoši konkrētā klienta vajadzībām atstās ietekmi arī uz pārējo LP veikto operāciju attīstību.

1A valdes loceklis Mareks Zuika sadarbībā ar LP izceļ to, ka tagad arī nomaļākās vietās pircēji var bez papildizdevumiem piekļūt milzīgai preču izvēlei, kāda nav iespējama vietējos veikalos.



Svarīgākais