Saldū uz ielas nežēlīgi apzagta sirmgalve; tiek meklēti liecinieki

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Vladislavs Proškins/ f64 photo agency

Sociālajā medijā facebook.com kāds Saldus iedzīvotājs meklē aculieciniekus nežēlīgam notikumam - kāds nenoskaidrots jaunietis uz ielas apzadzis un nogāzis sirmgalvi.

Artūrs Samsonovs (Arthur Samsonov) savā Facebook profilā raksta: "Labvakar! Vēršos pēc palīdzības Saldenieki! pulksten aptuveni 20:00 šovakar 06.10.2016 Nākotnes ielā starp 1 un 3 māju tika apzagta uz ielas un nogāzta zemē mana mīļā omīte nākot no veikala Top. Zaglis bijis jauns čalis ģērbies džinsu biksēs melnā jakā ar pelēcīgu kapuci uz galvas, aizskrējis top veikala virzienā. Lūgums atsaukties aculieciniekus. Nesaprotu kā tā vispār var un Saldū uz ielas apzagt vecu cilvēku!!"

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.