"Asiņainais krustojums" uz Medemciemu prasa kārtējo dzīvību

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Valsts policija informē, ka trešdien ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis motocikla vadītājs.

Negadījums noticis Olaines novada Olaines pagastā. Uz autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža pagriezienā uz Medemciemu notika sadursme starp automašīnu "Ford" un motociklu "Kawasaki". Vieglā automašīna nepalaida pa galveno ceļu braucošo motociklu. Notikuma vietā no gūtajām traumām mira 1982.gadā dzimušais motocikla vadītājs.

Kā zināms, tad 2015.gada janvārī šajā pašā ceļa posmā notika traģiska avārija, kurā dzīvību zaudēja sieviete un bērns. Toreiz tika ziņots, ka sieviete un bērns šķērsoja ceļu neatļautā vietā.

Arī šī gada februārī aculiecinieki ziņoja, ka pagriezienā uz Medemciemu nenoskaidrots autovadītājs notrieca gājēju un no notikuma vietas aizbrauca.

Vakar valstī kopumā reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens bojā gājušais. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 671 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 272 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvo braukšanu un astoņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.