Sociālajos medijos nenorimst diskusijas par KFC aizvēršanu

© Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency

Šodien jau ziņojām, ka ātrās ēdināšanas uzņēmums KFC Rīgā uz laiku ir slēgts, tomēr sociālajos tīklos diskusijas par šo tēmu nenorimst.

Vairāki sociālo mediju lietotāji iesaistās aktīvās diskusijās par "KFC" uzņēmumu un tā aizvēršanu. Piemēram, roducents Juris Millers savā Twitter profilā raksta: "Ja kāds no ASV KFC redzētu,par ko lietuvieši pārvērta viņu zīmolu Latvijā, viņiem atņemtu franšīzi. Atšķirības bija jau atverot "restorānu"

Vēl kāds sociālo tīklu lietotājs par šo notikumu izsakās šādi: "Mjā,žēl klientu,vairums laikam nebija nekur ārpus LV ēduši,lai redzētu to kontrastu. man pietika pēc atklāšanas spalvas redzēt"

Par šo tēmu netiek slēptI skarbi vārdi: "Brīnos cik stulbiem jābūt KFC vadītājiem,lai pēc tās publikācijas par netīrību tur,nepaspētu noreaģēt pirms PVD un nesakārtotu visu."

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.