Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

Piedzīvojumu festivālu "Ceļojums zemūdens pasaulē" hokeja spēles dēļ pārceļ uz 28. martu

Lai rezervētu laukumu Latvijas "Dinamo" hokeja komandas iespējamai spēlei, piedzīvojumu festivāls "Ceļojums Zemūdens Pasaulē" tiek pārcelts no 27. marta uz 28. martu.

Mārcis Gulbis, pasākuma "Ceļojums Zemūdens pasaulē" producents: "Šis brīdis mūsu hokejistiem ir svarīgs - ceru, ka mūsējie pulcēs pilnu Arēnu ar faniem 27. martā un cīnīsies KHL ceturtdaļfinālā. Taču visas ģimenes, kas plānojušas apmeklēt mūsu piedzīvojumu festivālu, aicinām ierasties Arēnā svētdienā, 28. martā, kur, kā jau plānots, notiks jautrais piedzīvojumu festivāls - būs milzu labirints ar vairāk nekā 10 lielajām piepūšamajām atrakcijām, radošās darbnīcas, izstādes, izklaides, ēnu teātris, būs redzamas Piedzīvojumu atrakciju parka atrakcijas." Iegādātās biļetes derīgas uz tiem pašiem ieejas laikiem, uz kuriem iegādātas sestdienai vai, ja pasākumu nav iespējams apmeklēt, nododamas “Biļešu Servisa” kasē Rīgas Kongresu namā.

Jau ziņots, ka Arēnā Rīga pasākumā „Ceļojums Zemūdens pasaulē” tiks atklāts trešais milzu piepūšamo atrakciju labirints. Pasākumā bērnus sagaidīs piepūšamās atrakcijas, šķēršļu joslas, radošās darbnīcas, mazulīšu stūrītis, izstādes un izklaides. Ar zemūdens kartes palīdzību ceļotāji varēs apceļot visus piecus okeānus - Atlantijas okeānu, Dienvidu okeānu, Indijas okeānu, Kluso okeānu un Ziemeļu Ledus okeānu, sastapties ar noslēpumainiem ūdens iemītniekiem un meklēt nogrimušās Atlantīdas dārgumus. Galapunktā, katrs ceļotājs saņems „Zemūdens noslēpumu grāmatu” ar interesantiem faktiem un atjautīgiem uzdevumiem brīvajiem brīžiem.

Pasākumā pirmo reiz tiks prezentētas Piedzīvojumu atrakciju parka atrakcijas - izklaide rotaļas, kuras katrs var pagatavot mājās. Zemūdens pasaules ceļotāji varēs izmēģināt zivtiņu makšķerēšanu, parādīt veiklību cīņā ar astoņkāja taustekļiem vai arī pabarot zivtiņas dīķī, uzzināt, kas noslēpts krastā izskalotā pudelē.

Festivāla biļetes pieejamas “Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās visā Latvijā. 2. piedzīvojumu festivāla „Ceļojums Kosmosā” apmeklētājiem, kas saglabājuši festivāla balvā „Kosmosa noslēpumu grāmatā” atrodamo kuponu, biļetes uz 3. piedzīvojumu festivālu pieejamas par īpašu - draugu cenu. Biļetes ar atlaidi var iegādāties arī ISIC karšu īpašnieki. Piedāvājums ir spēkā līdz brīdim, kad rezervēto biļešu limits būs izpirkts. Kuponu vai ISIC karti jāuzrāda gan iegādājoties biļetes, gan ierodoties pasākumā.