Skaidro, kāpēc autovadītāja dažu sekunžu laikā apskādējusi vairākus auto

© Ekrānšāviņš no video

Pirms dažām dienām sociālajos tīklos tika ievietots video, kurā redzams, ka kāda autovadītāja pirmdienas pievakarē dažu sekunžu laikā sasita vairākas automašīnas. Raidījums "Degpunktā" noskaidrojis, ka konkrētā autovadītāja pie auto stūres pēdējo reizi, iespējams, sēdējusi pirms desmit gadiem.

Apsardzes firmas darbinieks raidījuma veidotājiem pastāstījis, ka notikuma brīdī dzirdējis riepu kaukšanu un vairākus krašķus. Paveroties pa logu bija redzams, ka pagalmā apskādēti vairāki auto.

Aizejot uz notikuma vietu, vīrietis redzējis, ka no automašīnas izkāpj divas sievietes. Pieejot klāt un jautājot, kas noticis, tad sieviete, kura vadījusi auto neko nav varējusi paskaidrot, savukārt pasažiere, kura ir arī sasistā auto īpašniece, bijusi ļoti dusmīga. Auto īpašniece, iespējams, bija lietojusi alkoholu un nevarēja braukt, un pie stūres sēdusies dāma, kura pēdējo reizi auto vadījusi pirms desmit gadiem. Tieši šī iemesla dēļ, iespējams, arī noticis negadījums.

Ierodoties notikuma vietā, arī policija bija pārsteigta par notikušo, tomēr apskatot video ierakstus viss kļuva skaidrs.

Traumas guvušas arī abas automašīnā esošās sievietes. Vienai pārsist degunus, otra ar galvu izsitusi priekšējo stiklu.

Tiesa, arī šoreiz nelaime varēja būt daudz lielāka. Vien pāris minūtes pirms notikušā automašīnu stāvvietā bijuši vēl vairāki cilvēki.

Latvijā

Šī gada 23. septembrī Valsts ieņēmumu dienests (VID) sāk uzrunāt tos cilvēkus (privātpersonas), kuriem saskaņā ar VID veikto datu analīzi ir būtiskas neatbilstības starp viņu oficiāli deklarētajiem ienākumiem un banku sniegto informāciju par viņu banku kontu apgrozījumu.

Svarīgākais