Apdzīšanas manevra laikā notikusi divu auto sadursme

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Valsts policija informē, ka trešdien Engures novadā apdzīšanas manevra laikā uz ceļa Rīga-Ventspils 56.kilometrā notikusi divu automašīnu sadursme.

Negadījums noticis neilgi pēc plkst. 10:00 no rīta.1953.gadā dzimusi sieviete,vadot automašīnu "Citroen C3" uzsāka priekšā braucošās automašīnas apdzīšanu un atrodoties tai blakus, nenoskaidrota auto vadītājs nepārliecinoties par satiksmes drošību, uzsāka apdzīšanas manevru.Lai izvairītos no sadursmes, automašīnas "Citroen C3" vadītāja uzbrauca uz ceļa nomales, auto sanesa un notika sadursme ar MAN sakabē esošo piekabi "Renders." Ceļu satiksmes negadījumā cieta vieglās automašīnas vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta slimnīcā.

Vakar valstī reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 998 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 397 par ātruma pārsniegšanu, trīs par agresīvo braukšanu un 11 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais