Pēc sporta nodarbībām nomirst Līvānu 1.vidusskolas 4.klases skolēns

Šodien pēc sporta nodarbībām skolā nomiris kāds Līvānu 1.vidusskolas 4.klases skolēns, aģentūru LETA informēja Līvānu 1.vidusskolas direktore Maija Skudre.

Kā pastāstīja Skudre, pēc fizkultūras nodarbībām pirms plkst.11 zēns esot savam klasesbiedram sacījis, ka viņš jūtoties slikti un tāpēc piesēdīs uz kāpnēm. Pēc kāda brīža zēnu saļimušu uz kāpnēm ieraudzīja kāda skolotāja.

"Lai gan neatliekamā medicīniskā palīdzība ieradās ļoti ātri, zēna dzīvību vairs neizdevās glābt. Viņš nomira skolotājas rokās," sacīja Skudre.

Līvānu 1.vidusskolas direktore pastāstīja, ka trīs iepriekšējos mācību gadus zēns bija atbrīvots no sporta nodarbību apmeklēšanas.

"Atbrīvošanas no sporta nodarbībām iemesls, iespējams, bija iedzimta sirdskaite, bet pašlaik es varu arī kļūdīties un zēna mātei par iespējamajiem nāves cēloņiem arī šodien neprasīju. Šodien klasei, kurā mācījās zēns, bija pirmā fizkultūras stunda. Šogad no tām viņš nebija atbrīvots," sacīja skolas direktore un piebilda, ka notikušais ir šokējis visu skolu - gan pedagogus, gan skolēnus.

Rīt, 10.septembrī, mācības Līvānu 1.vidusskolā notiks, un ar 4.klasi tuvākajā laikā sāks strādāt psihologs.

Svarīgākais