RADINIEKI IZMISUMĀ: Meklē smagas avārijas aculieciniekus

© Facebook/Анна Чехова

Kā jau iepriekš izskanēja medijos, ceturtdien uz Bauskas šosejas notika smaga avārija, kurā bojā gāja vīrietis. Nelaiķa radinieki meklē notikušā aculieciniekus.

Avārijas starp Vokswagen Passat markas automašīnu no Latvijas un Opel markas mikroautobusu ar Igaunijas numurzīmi notika 15. septembrī pulksten 17:00, 28.3 kilometrā uz Bauskas šosejas. Kā sociālajos tīklos raksta bojāgājušā Vokswagen Passat markas automašīnas vadītāja radinieki, avārijas apstākļi nav noskaidroti.

Cietušā radinieki lūdz ikvienam, kas bija avārijas brīdī tuvuma palīdzēt noskaidrot notikušā apstākļos. Ja kādam ir noderīga informācija, lūdz sazināties ar Elenu pa mobilo tālruni 29576269 vai pa e-pastubaranova@inbox.lv.

Arī raidījums "Degpunktā" ziņo par radinieku vēlmi noskaidrot notikušā apstākļus, neticot, ka tieši Vokswagen Passat vadītājs būtu izraisījis avāriju, kā liecina policijas versija. Pēc policijas sniegtās informācijas 58 gadus vecais vīrietis iebraucis pretējā joslā, izraisot sadursmi.

Mirušā vīrieša tuvinieki apšauba likumsargu izvirzīto versiju. Bojāgājušā šofera meita saka, ka tieši “busiņa” vadītāja - 55 gadus veca sieviete - pārkāpusi noteikumus. Viņa jau pirms negadījuma esot “lidojusi” pa šoseju, un šāds braukšanas stils norāda uz to, ka viņa varētu būt izraisījusi sadursmi, vēsta raidījums.

Svarīgākais