Ārzemnieki nozog ceļazīmi un ar to staigā pa Vecrīgu

© Ekrānšāviņš no interneta

Raidījums "Degpunktā" ziņo, ka pagājušajās brīvdienās divi ārzemnieki Vecrīgā nozaguši ceļazīmi un pārvietojuši to uz citu vietu.

Šis gadījums noticis divos naktī Riharda Vāgnera ielā. Policija ievērojusi šos atpūtniekus kamerās un sāka sekot līdzi to darbībām.

Pēc tam 40 minūtes vēlāk policija vienu no ārzemniekiem sastapa pie Brīvības pieminekļa. Viņš nemācēja paskaidrot, kāpēc paņēmis ceļazīmi.

Policija audzināšanas nolūkos lika šo ceļazīmi nogādāt uz to vietu, kur šo zīmi paņēma. Attiecīgi lieta pret šo vīrieti netika uzsākta.Policija uzskatīja, ka vīrietim lielāka mācība būs kaunpilns gājiens caur Vecrīgai ar ceļazīmi, nevis naudas sods.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.