Izsludina atkārtotu konkursu lidostas "Rīga" valdes locekļa amatam

© F64

Starptautiskā lidosta "Rīga" izsludinājusi atkārtotu konkursu uz valdes locekļa pamatdarbības jautājumos amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", ziņo aģentūra LETA.

Konkursa pretendentiem jāiesniedz motivēts pieteikums, kas apliecina atbilstību konkursa prasībām, "Curriculum Vitae" (CV), kurā iekļauts pašvērtējums par valodu zināšanām un norādīts vadītā kolektīva darbinieku skaits, atbilstošas prasībām izglītības un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī redzējums par starptautiskās lidostas "Rīga" darbību ne vairāk kā 1000 vārdu apmērā un redzējums par lidostas attīstības perspektīvām.

Pieteikums jāiesniedz līdz 2016.gada 29.septembrim.

Atbilstoši "Firmas.lv" datubāzes informācijai starptautiskās lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētāja ir Ilona Līce, kā arī valdē strādā Artūrs Saveļjevs un Verners Stūrmanis.

Jau vēstīts, ka 15.augustā noslēdzās konkurss uz lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētāja un četru valdes locekļu amatiem. Lidostas valdes locekļiem noteiktās atbildības jomas ir - finanses, lidostas pamatdarbība, iepirkumi un komercdarbība.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. Rīgas lidostā 2015.gadā apkalpoja 5,163 miljonus pasažieru, kas ir par 7,2% vairāk nekā 2014.gadā. Tāpat lidostā pērn apkalpoja 68 078 lidojumus un pārkrāva 18 863 tonnas kravu.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.