Liepājā izglābts vīrietis, kurš draudējis izdarīt pašnāvību

© F64

Portāls "liepajniekiem.lv" informē, ka pirmdien Strazdu ielā, Liepājā, kāds vīrietis draudējis izdarīt pašnāvību.

Portāls vēsta, ka vīrietis draudējis izlekt pa 4.stāva logu. Pēc izsaukuma saņemšanas notikuma vietā nekavējoties ieradusies policija, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi un ugunsdzēsēji glābēji.

Valsts policijas darbinieki, veicot pārrunas ar vīrieti, panāca, ka potenciālais pašnāvnieks tika atturēts no liktenīgā soļa. Līdz ar to ugunsdzēsēju palīdzība nebija nepieciešama, informē "liepajniekiem.lv".

Liepājas pilsētas Pašvaldības policija žurnālistus informējusi, ka operatīvos dienestus uz Strazdu ielu izsaukuši mājas iedzīvotāji, jo minētais vīrietis, kurš patvaļīgi bijis izgājos no stacionāra Dārtas ielā, bijis alkohola reibumā un dauzījis mājas dzīvokļu durvis. Pēc incidenta policijas eskorta vadībā psihiski nelīdzsvarotais un vēl turklāt alkohola reibumā esošais vīrietis nogādāts atpakaļ uz stacionāru.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais